onsdag 19. september 2012

Første møte med arkitekten.

I går, tirsdag 18.september, hadde vi vårt første møte med arkitekten.
Hun heter Karin Remmen, og jobber på hovedkontoret til Nordbohus i Trondheim.



Litt om vår bakgrunn:
Vi begynte å leke med tankene om å bygge hus for ca. 1 1/2 år siden. Men for ca 1 år siden hadde vi bestemt oss: Vi skulle bygge hus.
Og vi skulle bygge et Aurora 2 hus. Det var ingen tvil. Det var klassisk og stilrent og helt etter vår smak.
Men desverre på det tidspunktet så passet ikke denne hustypen til tomten vi har. Det ville tatt HELE utsikten til naboene. Så derfor, (for å gjøre en lang historie kort), vi bestemte oss for å bygge et funkis-/moderne hus. Da sto vi mer fritt til å kunne snu huset 90 grader mot sjøen.

Vi tok derfor utgangspunkt i Nordbohus sitt katalog hus "Kvadrat", da dette er rektangulært og passet best til våre muligheter i fht til tomta.


Det er dette vi nå tegner videre på, vi har engasjert en av Nordbohus sine egne arkitekter, nemlig Karin Remmen. Hun tilpasser det til våre ønsker og behov, og kommer med praktiske og arktitektoniske løsninger som vi ikke ser. (Vi vil presisere at dette kun er utgangspunktet for videre tegning).

Øyvind, den mannlige delen av denne bloggen, driver et byggmesterfirma her i Kragerø sammen med Leif Harald Sagedal (han til venstre i bilde over). Det heter Nordbohus SA-Bygg AS.
S'en står for Sagedal og A'en står for Andresen (som er etternavnet vårt).

Så... Nå er vi jommen i meg i gang med husdrømmen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar