torsdag 21. november 2013

Tegninger

Her er altså tegningene til vårt funkishus!

Vi inviterte arkitekt Karin Remmen (fra Nordbohus) ned til Kragerø en flott høstdag i september i fjor (2012). Vi delte våre ønsker og tanker om det å skulle bygge bolig. Vi opplevde at Karin klarte å tegne det vi selv hadde i tankene, men ikke klarte å få uttrykt. Vi tror vi kommer til å få et fantastisk kult og flott funkishus, utifra tegningene å bedømme.

Da Øyvind er byggmester og medeier i Nordbohus SA Bygg AS, som står som entrepenør av boligen vår,
hadde vi selv direkte kontakt med arkitekten.
I et ordinært tilfelle går kontakten via firmaet som bygger for deg. 

Her er fasaden sett fra sør-øst, altså fra siden hvor vi kjører inn i garasjen. 
Hovedinngangen blir i 1.etg, der som døren er tegnet inn.
I 2.etg er det kun tenkt en loftstue med takterasse med glassrekkverk foran.Her ser vi fasaden fra sør-vest. Vi ønsket oss et overbygg fra garasjen og inn i gangen i kjelleren. Vi har underveis vært veldig opptatt av å tenke praktisk og hva som gir høy brukervennlighet i en hektisk hverdag. 
Vi ønsket å kunne parkere bilen i garasjen og gå tørrskodd inn til gangen (for så å bære de sovende barna rett inn i senga på soverommene som er kjelleretasjen). Inngangen i kjelleren er tenkt som "hverdagsinngangen", her er det vaskerom og garderobe rett på innsiden.

I forkant på boligen har vi dør fra kjellerstuen og ut i hagen. 
I 1.etg ser vi stua i front med store vinduer som slipper inn mye lys.Her er huset fra nord-øst øverst og nord-vest nederst. 

Vi syns selv det er et kjempe tøft hus! :)

1 kommentar:

  1. Så spennende:-D gleder meg til å følge med!! Det kommer til å bli knallflott:-D veldig smart å tenke praktisk, vi kunne nok vært enda flinkere på det;-)

    SvarSlett